vsetko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

proste je sexi

Zayn Malik jeho celé meno je Zayn Jawadd Malik. Narodil sa dňa 12.1. 1993, teraz má 20 rokov. RODINA: Má pakistanského otca Jasira Malik a anglická matka Patrícia Malik. Samozrejme že nieje jedináčik má však jednu staršiu sestru Doniya a dve mladšie sestry Waliyaha a Safaa. Život: Zayn sa narodil vo West Lane, Baildon, Bradford, Anglicko. Zayn vyrástol v East Bowling, ktorý sa nachádza južne od centra mesta Bradford. On bol študent od Dolného poľa základnej školy v Bowling východnej a šiel do Tong High School, štátne reálne gymnázium. V roku 2010 sa všetci piati členovia pokúsili solovo dostať do finálových kôl,ale neúspešne,ale napriek tomu sa hosťujúcej porotkyne Nicole Scherzingerpodarilo presadiť nápad na spojenie týchto piatych solistov do jednej skupiny a tak sa stali súťažiacimi v kategorii skupina,ich mentorom sa stal Simon Cowell.Počas pôsobenia predviedli,neskutočné výkony,ale napokon skončili tretí po finalistke Rebecce Fergusonovej a víťazovi Mattovi Cardleovi.Ale ich mentor Simon Cowell povedal,že toto je začiatok skupiny One Direction a mal pravdu.

Zayn Malik | stály odkaz

Komentáre

  1. muzhahahaaaa
    ňuuuuuuuuuuuuuuuňuuuuuuuuuuuuuuuňuuuuuuuuuuuuuňuuuuuuuuuuuuuuuuňuuuuuuuuuuuuuuuuuňuuuuuuuuuuuuuuňuuuuuuuuuuuňuuuuuuuuuuuňuuuuuuuuuuňuuuuuuuuuňuuuuuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuuuuuuuuuuňuňuňuňuňuňuňuňuuuuuuuuu :************************************************************************************************************************************** <3
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Zááááááááyyn ::*** (áno, šibe mi :DDD )
    publikované: 03.06.2013 09:24:25 | autor: (Keškova) (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014